De massa-claim: RG Advocaten

CBR Claim heeft het beste kantoor gevonden voor de schadeclaim. Niet een strafrechtkantoor, maar mannen die hun schouders eronder zetten !

CBR Claim heeft gekozen voor een uitstekend kantoor op civiel & bestuursrechtelijk gebied. Het kantoor Rotshuizen Geense Advocaten te Leeuwarden gaat de schadeclaim indienen, http://www.rgadvocaten.nl

Deel deze pagina:

Een degelijk kantoor dat al 60 jaar bestaat. Belangrijker is echter dat er 2 zeer gemotiveerde advocaten zijn die de zaak gaan oppakken: mr. Ivo van der Meer & mr. Erik van der Goot. Misschien niet "de looks" van Moskowitz, maar wel de brains & motivatie van de beste om deze zaak tot een goed einde te leiden. We zijn blij dat zij hun schouders onder deze zaak zetten.

Op dit moment wordt alles uitgezocht en de verwachting is dat begin midden augustus 2015 de eerste zaak wordt opgestart. Deze zaak kan gezien worden als een proefproces. Immers, wanneer de zaak wordt gewonnen geldt dit voor iedereen in de gelijke situatie. Natuurlijk houden we jullie via de website op de hoogte.

 
Claim hier de kosten van het alcoholslot

Aanmelden

Als je strafrechtelijk bent bestraft & je alcoholslot hebt betaald, meld je dan nu aan.
De groep wiens rijbewijs ongeldig is verklaard door het CBR kan zich ook aanmelden.

Soort deelname: