No cure, no pay

Stichting CBR Claim bied je de mogelijkheid om op “no cure, no pay” (20%) basis deel te nemen aan de collectieve claim tegen het CBR. Dus geen kosten

Deel deze pagina:

Je hebt 3 mogelijkheden om deel te nemen aan de CBR Claim:

No cure, no pay 

Als je zelf een zaak wilt opstarten, kunnen eventuele advocaatkosten relatief hoog zijn. Wij bieden daarom de mogelijkheid van “no cure, no pay” aan. Dus: je bent alleen iets verschuldigd aan kosten als de zaak positief wordt afgesloten & jij geld krijgt van het CBR. Het tarief dat wij berekenen is 20% van jouw behaalde voordeel in deze zaak. 

Voorbeeld: stel dat het CBR - althans de Nederlandse Staat - jou € 4.500,- moet betalen, dan zijn jouw kosten voor deze zaak € 900,-. Ook vorderen we de wettelijke rente van het CBR die aan jou toevalt. De buitengerechtelijke kosten vallen aan ons toe, nu eenmaal jij geen kosten hebt voor de rechtszaak / claim tegen CBR.

Vast bedrag € 100,- en 12,5% no cure no pay 

Heb je liever een lager percentage & een klein bedrag voor deelname ? Kies dan voor de € 100,- optie, met een percentage van 12,5% no cure no pay en reken af via Ideal. Met de bijdrage bekostigt de Stichting de in te schakelen advocaten & de kosten van de eventuele procedure. 

Rechtsbijstandverzekering (DAS, ARAG, ACHMEA)

Als je een rechtsbijstandverzekering hebt, dan nemen wij met deze verzekeraar contact op. We komen dan naar verwachtig tot goede afspraken met hen. Mocht dat niet lukken, dan neem je automatisch deel op grond van “no cure, no pay” - of je maakt achteraf keuze voor de optie van het vaste bedrag -. Inmiddels zijn de eerste reacties van de rechtsbijstandsverzekeraars dat het een "strafzaak gerelateerde vordering is" en niet voor de verzekering in aanmerking komt.

 
Geen kosten voor deelname, no cure, no pay.

Aanmelden

Als je strafrechtelijk bent bestraft & je alcoholslot hebt betaald, meld je dan nu aan.
De groep wiens rijbewijs ongeldig is verklaard door het CBR kan zich ook aanmelden.

Soort deelname: